AUTOMASAJUL: Terapie magică de vindecare




Automasajul este o terapie de vindecare și mult mai mult decât atât deoarece el conduce inclusiv la dezvoltare spirituală și la capacități magice.

Există cărți în care se explică automasajul. Aceste cărți conțin explicații și imagini complexe deoarece automasajul este greu de explicat în cuvinte și chiar și prin imagini. Poți învăța mai repede tehnica de automasare de la un expert automaseur. Cel mai bine este însă să înveți automasajul în mod autodidactic și prin practicarea lui intuitivă deoarece în acest mod poți dezvolta cele mai eficiente tehnici de automasaj într-un timp relativ scurt.

Automasajul are următoarele efecte:

.conduce la menținerea sănătății proprii.
.conduce la vindecarea propriului trup și spirit. Dacă îți poți vindeca propriul trup și spirit, poți vindeca și pe alții. Numai cine are capacitatea de a se vindeca pe sine poate iniția vindecarea în alții.
.conduce la energetizarea trupului și a spiritului.
.conduce la dezvoltarea puterii de vindecare cu ajutorul mâinilor deoarece mâinile se energetizează. Tehnica de vindecare cu ajutorul mâinilor o putem numi „mâna vindecătoare”. Tehnica „mâna vindecătoare” este ceva mai complexă decât pare. Aici nu voi explica în amănunțime această tehnică, însă cred că este necesar să îți ofer câteva explicaţii referitor la ea. În momentul în care ai mâinile energetizate, poți să le așezi pe locul dureros al pacientului pentru a-i ameliora suferința și pentru a-l vindeca. Așezarea mâinii se face numai pe perioada de expirație și numai atâta timp cât mâinile sunt energetizate.
.conduce la capacitatea de vindecare a altor ființe.
.conduce la înțelegerea trupului și a spiritului pe cale experimentală.
.conduce la înțelegerea intuitivă, dar și conștientă, a cauzei bolilor.
.conduce la simțirea și intuirea apariției propriei boli încă din momentul în care ea apare, ceea ce face ca șansa de a vindeca boala să fie apropiată de 100%.
.conduce la trezirea energiilor interne ce se află în stare blocată.
.conduce la dezvoltarea inteligenței ce stă ascunsă în tot corpul și în tot spiritul uman.
.conduce la dezvoltarea intuiției.
.conduce la conectarea simțurilor la simțul simțurilor, care este ochiul magic din spirit, ceea ce face să poți percepe universul dincolo de posibilitățile de percepție ale unui om mediu.
.conduce la conectarea energetică a trupului și a spiritului cu celelalte forme și fenomene ceea ce face să poți înțelege esența acestor forme și fenomene.
.conduce la simțământul continuu de fericire.

Deoarece automasajul are aceste efecte de-a dreptul magice, binefăcătoare și vindecătoare putem spune pe drept cuvânt că el este o terapie magică.

Tehnica

Automasajul se practică numai cu mâinile. În cadrul acestei practici nu se folosește vreun alt obiect. Mai jos îți ofer principiile pe baza cărora îți poți dezvolta tehnici proprii de automasaj și de masaj.

.este bine să practici automasajul zilnic.
.în timpul automasajului este bine să practici respirația conștientă.
.după practicarea zilnică a automasajului timp de 1-2 ani vei știi atât de multe despre tehnica automasajului și despre trupul și spiritul tău încât vei putea scrie cel puțin o carte.
.poți folosi uleiul, însă te poți masa și fără ulei. Uleiul cel mai bun este cel comestibil și fără ingrediente.
.poți folosi unul dintre degete pentru a acupresa și a ciocăni.
.poți folosi degetele împreunate pentru a acupresa și a ciocăni.
.ciocănirea este bună pentru tot corpul, în special pentru cap și în regiunea de pe piept unde se regăsește timusul. Prin ciocănirea acestei regiuni a pieptului, timusul se activează și produce hormoni vindecători.
.poți folosi palmele pe rând sau amândouă în același timp pentru a masa.
.poți folosi pumnul pentru a masa. Pumnul se poate strânge în diverse forme. Poți folosi pumnul strâns în orice formă. Pumnul îl poți folosi la masarea oricărei părți a corpului, în special a tălpilor.
.poți folosi toată mâna spre a masa cu ajutorul policelui(= policarului).
.poți folosi o mână sau ambele mâini pentru a masa prin răsucire.
.poți inventa alte metode de masaj.
.este bine să masezi o porțiune a corpului până când aceasta se înroșește puțin. Aceasta este valabilă numai pentru porțiunile care se pot înroși.
.la început masează cu o presiune mai mică până în momentul în care capeți experiență și știi în mod exact cu ce presiune să masezi. În regiunile moi ale corpului este bine să masezi cu precauție și cu presiune mică. Regiunile moi ale corpului sunt: abdomenul, gâtul și regiunea de pe față de lângă tragusul urechii sub formă de gropiță.
.în timpul masajului este bine să te concentrezi numai asupra acțiunii tale. Aceasta este valabil numai pentru începători. În loc să te concentrezi asupra acțiunii tale, este mult mai bine să te concentrezi asupra energiei tale interne pe care eu o denumesc spirit. Capacitatea de a te concentra asupra spiritului o capeți prin meditație.

.masează toate porțiunile corpului.
.masează îndeosebi de-a lungul oaselor.
.masează fiecare deget de la picioare.
.masează tălpile și călcâile picioarelor.
.masează gambele, genunchii, coapsele și șoldurile.
.masează fiecare deget de la mâini.
.masează mâinile, articulațiile pumnilor, antebrațele, coatele, brațele și umerii.
.masează toate porțiunile spatelui pe care le poți atinge din următoarele regiuni: cervicală, toracică, lombară, sacrală și fese.
.masează fața și gâtul.
.masează pieptul și abdomenul.

Așa poți deveni vindecătorul tău propriu!
Așa poți deveni inițiator de vindecare în alții și vindecător pentru alții!
Așa poți deveni magic!

Autor: Mihail Ispan
23.06.2018